ММС

ММС

бул. Княз Борис І 121
Варна,
България
27.9328288
43.2104185
UserLikes
Име: ММС
Адрес: Варна, бул. Княз Борис І 121
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.mmc.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Климатична и вентилационна техника
Дейност:

Инженеринг в областта на отоплението, климатизацията и вентилацията.

Ключови думи: отопление, климатизация, вентилация, daikin, климатична техника

За нас

ММС е българска частна компания, учредена на 10.08.1990 г. От създаването си, фирмата е фокусирана върху внедряване на иновативни решения в областта на климатична, вентилационна и отоплителна техника.


ММС е един от първите официални дистрибутори на DAIKIN за България. От 2002 г. фирмата се концентрира изключително и само върху продуктовата гама на DAIKIN и успешно специализира в проектиране, предлагане и обслужване на тази висококачествена техника.Стратегията за развитие на ММС е насочена към непрекъснато повишаване на качеството на продукта, който предлага.


Високото качество е в основата на изграденото доверие към фирмата и възможност за разширяване на нейното присъствие на българския пазар. В тази връзка фирмата не пести средства за обучение на собствения си персонал и регулярно организира информационни семинари за своите партньори. ММС има собствени офиси и складови бази в градовете Варна, Бургас, София и Русе.


Персоналът на фирмата наброява повече от 70 служители, които разполагат с необходимата за високите стандарти на качество, техника. ММС стриктно спазва последните технологични изисквания за опазване на околната среда и безопасна работа.





 

Открийте ни в Google+