МИКИ СТАРТ

МИКИ СТАРТ

Индустриална зона
Ботевград,
България
23.793336
42.9076972
UserLikes
Име: МИКИ СТАРТ
Адрес: Ботевград, Индустриална зона
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.mikistart.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Климатична и вентилационна техника
Дейност:

Отопление, вентилация и климатизация и изграждане на силно и слаботокови инсталации

Ключови думи: мики, старт, отопление, вентилация, климатизация

За нас

МИКИ СТАРТ е компания с над 12-годишно присъствие на българския пазар. С годините фирмата се специализира в 2 сфери: отопление, вентилация и климатизация и изграждане на силно и слаботокови инсталации. 

Дейността на фирма МИКИ СТАРТ обхваща проектиране, изграждане, монтаж, въвеждане в експлоатация и сервиз на отоплителни, вентилационни, климатични и газови инсталации за всякакъв тип помещения - битови и промишлени. 

Едно от постиженията, с които фирма “МИКИ СТАРТ” най-много се гордее, е доверието, гласувано й от най-голямата и реномирана петролна компания в България, за да изгражда и поддържа ОВК и електроинсталациите на огромен брой бензиностанции на територията на цялата страна. 
Другата сфера, в която е специализирана фирма “МИКИ СТАРТ”, е изграждането на силнотокови и слаботокови електроинсталации. 

С годините и натрупването на опит дейността на фирмата се разширява и с изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, изграждане на СОТ, пожароизвестителни инсталации, структурно окабеляване, направа и монтаж на ел. табла и подстанции ниско напрежение 20/0,4kV. 
Последната сфера, към която фирма “МИКИ СТАРТ” се ориентира, са фотоволтаичните соларни системи, често наричани най-екологичният източник на енергия, директно преобразуващи слънчевата енергия в електрическа. 

Мисията на фирма МИКИ СТАРТ е задоволяване на изискванията и нуждите на нейните клиенти. Разполага с доказали се специалисти, които ежегодно посещават курсове и обучения за повишаване на квалификацията си. Освен това държи на качеството на материалите и съоръженията, които предлага и с които работи. Целта на фирма “МИКИ СТАРТ” е да оправдае доверието на клиентите чрез коректност и професионализъм!





 

Открийте ни в Google+